пʼятниця, 17 липня 2009 10:10

Бій Кличка з Хеєм відбудеться на 52-тисячному стадіоні

Бій Кличка з Хеєм відбудеться на 52-тисячному стадіоні

Бій українського боксера-важкоатлета Віталія Кличка з британцем Девідом Хеєм відбудеться на футбольному стадіоні "Вальдштадіон" у німецькому Франкфурті, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com. Цей стадіон (його офіційна назва - "Коммерцбанк-Арена") вміщає 52300 глядачів, там проводить домашні матчі футбольний клуб "Айнтрахт".

Бій Кличко - Хей запланований на 12 вересня 2009 року. Офіційно контракт на поєдинок ще не підписаний, але це повинно відбутися в найближчий день. Раніше повідомлялося, що боксери вже досягли усної домовленості щодо умов контракту.

Віталій Кличко, якому 19 липня виповниться 38 років, володіє титулом чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Девід Хей, якому 13 жовтня виповниться 29 років, раніше був чемпіоном у категорії до 90,9 кілограма.

20 червня Хей повинен був зустрітися з Володимиром Кличком - молодшим братом Віталія. Проте британець відмовився виходити на ринг, зіславшись на травму спини. Кличко-молодший зустрівся з Русланом Чагаєвим з Узбекистану та здобув перемогу технічним нокаутом.

Lenta.ru, Boxingscene.com

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличка з Хеєм відбудеться на 52-тисячному стадіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути