четвер, 25 червня 2009 12:10

Арреола хоче довести, що вартий зустрічі з Віталієм Кличком

Арреола хоче довести, що вартий зустрічі з Віталієм Кличком

Чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко не відчуває нестачі в пропозиціях провести поєдинок. Маскаєв вибув з гонки, але до Валуєву і Хею приєднався американець Кріс Арреола, непереможений боєць, дуже популярний у себе на батьківщині.

Промоутер Ден Гуссен, його боєць Кріс Арреола зі своїм тренером Генрі Рамірезом дадуть прес-конференцію на наступному тижны Шерман Оакс, Каліфорнія.

Не секрет, що Гуссен і Арреола збираються домовитися про поєдинок проти братів Кличків, чемпіонів світу в суперважкій вазі.

Після перемоги Віталія Кличка над Олегом Маскаєвим в суді минулого тижня Віталій може битися з тим, з ким захоче, і це можливість для Арреоли, який є N1 у рейтингу WBC, і тому Гуссен добиватиметься поєдинку з Віталієм. Володимира же чекає обов"язковий захист проти Повєткіна, а потім і з переможцем бою Дмитренко-Чемберс, і поєдинок Володимира з Крісом Арреолою найближчим часом маловірогідний.

Однією з можливих дат поєдинку називають 12 вересня, місце - Степлс Центр в Лос- Анджелесі, оскільки це всього в 60 милях від місця мешкання Арреоли.

У своїх 28 років Арреола провів 27 поєдинків, всі виграв, з них 24 завершив достроково і переважне число боїв провів в Каліфорнії. Проте поєдинок проти Віталія Кличка це зовсім інший рівень, за всю свою кар"єру Арреола бився в основному проти бійців другого ешелону, маловідомих і не рейтингових.

Віталієві виповнилося 38 років минулого місяця, і його добре знають в Лос-Анджелесі, на арені Степлс-центр він також боксував - в 2003 проти Леннокса Льюіса і в 2004 проти Коррі Сандерса.

У Віталія багато уболівальників в Лос-Анджелесі після поєдинку проти Льюіса, в якому Віталій, не дивлячись на серйозне розсічення лідирував на картках всіх суддів, і якби після 6 раунду підраховували суддівські записки, то виграв би цей бій.

За словами Гуссена, який веде американський телеканал HBO зацікавлений в трансляції цього поєдинку, і призовий фонд для цього бою буде значним.

Проте, майбутню операцію ускладнює той факт, що у Віталія є ще декілька цікавих пропозицій. По-перше, це Девід Хей, який відмовився від поєдинку проти Володимира Кличка через травму, і по-друге – діючий чемпіон WBA росіянин Микола Валуєв.

Гуссену добре відомо про інших претендентів на бій з Віталієм Кличком, і тепер він повинен добре попрацювати, щоб довести, що найкращим вибором для Віталія є Кріс Арреола.

За матеріалами Турнір, BoxinScene

Зараз ви читаєте новину «Арреола хоче довести, що вартий зустрічі з Віталієм Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути