понеділок, 29 червня 2009 11:12

12 вересня Віталій Кличко може зустрітися з Хеєм на "Донбас Арені"

12 вересня Віталій Кличко може зустрітися з Хеєм на "Донбас Арені"

Черговий поворот в епопеї про наступного суперника чемпіона світу WBC в суперважкій вазі Віталія Кличка, який за новою версією зупинив свій вибір на колишньому абсолютному чемпіонові світу в першій важкій вазі і головним ворогу сім"ї Кличків британцеві Девіді Хеї.

Як повідомляє fightnews.com, бій Віталій Кличко - Девід Хей може відбутися в суботу, 12 вересня, причому вірогідним місцем проведення поєдинку таки називається донецька "Донбас Арена", яка, як відомо, відкривається 29 серпня.

Втім, поки це питання знаходиться у стадії обговорення і цілком можливо, що цей бій пройде в Німеччині, де у братів Кличків величезна кількість уболівальників.

Сам Хей, який отримав, нагадаємо, травму спини незадовго перед боєм з Володимиром Кличком і який відмовився від зустрічі з чемпіоном світу за версією IBF і WBO, вже заявив, що до осені він повинен повністю відновитися і буде радий ближчому знайомсту з будь-яким з братів Кличків.

Переговори ж з приводу об"єднувального поєдинку Кличка-старшого з чемпіоном світу WBA "Російським гігантом" Миколою Валуєвим навряд чи матимуть успіх з причини дуже складних відносин між братами і промоутером росіянина великим і жахливим Доном Кінгом.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «12 вересня Віталій Кличко може зустрітися з Хеєм на "Донбас Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути