пʼятниця, 10 липня 2009 15:02

Віталій Кличко битиметься 12 вересня

Віталій Кличко битиметься 12 вересня

Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко вийде в ринг 12 вересня.

По це повідомив особисто Віталій. Правда, сказав, що ім"я суперника назвати поки що не може, так само як і місце бою. Напевно, не хоче робити це раніше офіційного оголошення.

За попередньою інформацією, Кличко-старший вийде проти скандального Девіда Хея. Нагадаємо, бій британця з Володимиром 20 червня зірвався нібито через травму британця.

Ймовірним місцем проведення вересневого двобою називають футбольні арени німецьких Гельзенкірхена, Дюссельдорфа і Франкфурта, які вміщують від 50 до 63 тисяч глядачів.

Нагадаємо, що в березні Віталій Кличко переміг кубинця Хуана Карлоса Гомеса. А нещодавно у судовому порядку Кличко уникнув необхідності зустрічатися з росіянином Маскаєвим (як наполягав WBC), і може сам вибрати найближчого суперника.

Віталій не став розкривати подробиці переговорів щодо наступного бою Володимира. Молодший брат після перемоги над Чагаєвим відпочиває, а світ ламає голову над там, хто наступний.

Тим часом, виконавчий директор каналу НВО Девіс підтвердив, що американцям цікавий бій Кличка з непереможним Арреолою.

А днями 40-річний Рой Джонс-молодший заявив, що пояси українців не дають йому спокійно спати. "Я б зустрівся з одним із Кличків, - заявив ветеран. - Якщо Кріс Бьорд свого часу переміг Віталія, значить, чому ж не зможу і я".

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко битиметься 12 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути