пʼятниця, 10 липня 2009 10:34

Тренер Володимира Кличка вважає Арреолу найкращим суперником

Тренер Володимира Кличка вважає Арреолу найкращим суперником

Тренер чемпіона WBO і IBF у суперважкій вазі Володимира Кличка Емануель Стюард розповів в інтерв"ю BoxingScene.com про те, що його підопічний був дещо здивований тим, що американець Едді Чемберс переміг на минулих вихідних українського боксера Олександра Дмитренка і став обов"язковим претендентом на титул WBO, який належить Володимиру.

"Він (Володимир) зателефонував мені і сказав:" Ти бачив, що Чемберс переміг Дмитренка?", - Розповів Стюард про недільну телефонну розмову з Кличком. - Я сказав:" Чемберс переміг Дмитрека?"

"Я був дещо здивований цим, але не занадто сильно". За словами Стюарда, Кличко не висловив жодної думки про виступ Чемберса, який переміг Дмитренка більшістю суддівських записок.

"Я думаю, що зараз він просто вивчає тих, з ким він має зустрітися для обов"язкового захисту своїх титулів", - припустив Стюард. Нагадаємо, що восени цього року Володимир повинен провести обов"язковий захист свого титулу IBF у двобої проти російського боксера Олександра Повєткіна, а потім настане час для зустрічі з обов"язковим претендентом за версією WBO Едді Чемберсом.

Однак якщо б Стюард міг вибирати, з ким зустрічатися Володимиру Кличку, він би порадив йому кандидатуру американського боксера Кріса Арреоли.

"Я сказав Володимиру, що двобоєм, який викликав би найбільший глядацький інтерес, став би його бій проти Кріса Арреоли, - сказав Стюард. - Про цей двобій дуже багато говорили. Арреола - кремезний хлопець, і у нього є бойовий настрій. Деякі боксери занадто побоюються Володимира, і тому роблять основний акцент на техніці. Однак Арреола буде більш агресивний".

Стюард також зазначив, що після бою з Арреолою він хотів би побачити свого підопічного в двобої проти чемпіона WBA в суперважкій вазі Миколи Валуєва. Утім, які насправді плани чемпіона Стюард не знає.

"Я не знаю, що вони збираються зробити, - сказав тренер про Кличка і його команду. - Людям найбільше був би цікавий бій з Арреолою. Думаю, що в найближчі кілька днів ми дізнаємося плани чемпіона щодо проведення обов"язкових захистів своїх титулів".

За матеріалами Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Тренер Володимира Кличка вважає Арреолу найкращим суперником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути