четвер, 23 липня 2009 08:58

Брати Клички кидали монету на Хея

Брати Клички кидали монету на Хея

Український боксер-важкоатлет Володимир Кличко розповів про бій свого старшого брата Віталія з британцем Девідом Хеєм. За словами Кличка-молодшого, в даний час всі чекають офіційного підписання контракту. Переговори про організацію поєдинку йдуть складно, але повинні завершитися протягом тижня, повідомляє офіційний сайт братів Кличків.

Планується, що бій Віталія Кличко - Девід Хей відбудеться 12 вересня 2009 року в німецькому Франкфурті. Поєдинок повинен пройти на футбольному стадіоні "Комерцбанк-Арена", де проводить свої домашні матчі клуб "Айнтрахт". Стадіон вміщає 52300 глядачів.

У 2008 році Хей кинув виклик Володимиру Кличку. В одному з номерів журналу Men"s Health з"явилася змонтована фотографія, на якій британець був зображений з відрубаною головою Кличка-молодшого в руці. Першим провести бій з Хеєм хотів Віталій Кличко.

За словами Володимира, вони з братом кинули монету, і доля визначила, що поєдинок з британцем проведе молодший з братів. Бій був призначений на 20 червня 2009 року, але за три тижні до поєдинку Хей відмовився виходити на ринг, пославшись на травму спини. Під час передматчевих прес-конференцій британець з"являвся на публіці у футболці із зображенням обезголовлених братів Кличків.

20 червня Володимир провів бій з Русланом Чагаєвим з Узбекистану і здобув перемогу технічним нокаутом. Незабаром після цього поєдинку почалися переговори про бій Хея з Віталієм Кличкмо. За словами молодшого брата, у нього є велике бажання побачити, як Віталій покаже британцеві "де раки зимують".

Володимир Кличко є чемпіоном світу у важкій вазі за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), а Віталій Кличко володіє титулом WBC (Всесвітня боксерська рада). Хей у минулому був чемпіоном світу у вазі до 90,9 кілограма.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички кидали монету на Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути