субота, 02 лютого 2008 15:34

"Дніпро" підписав півзахисника грузинської молодіжки

Дніпропетровський "Дніпро" підписав контракт з півзахисником молодіжної збірної Грузії Олександром Кобахідзе.

Як повідомляє прес-служба дніпропетровського клубу, 20-річний хавбек тбіліського "Динамо" і молодіжної збірної Грузії справив хороше враження на тренерів під час оглядин. Він підписав з "Дніпром" контракт на чотири роки і став сьомим новачком цього міжсезоння.

"Це швидкий, настирливий гравець, з хорошою лівою ногою, володіє дріблінгом і ударом, - каже наставник команди Олег Протасов. - Ці якості, думаю, імпонують не тільки мені. Чи заграє він, залежатиме від нього самого".

Раніше лави "Дніпра" поповнили литовський захисник Лінас Клімавічюс, півзахисники Ролан Гусєв з московського ЦСКА, Осмар Феррейра з аргентинського "Сан-Лоренцо", Маріо Голек з чеського "Брно" і нападаючий збірної Румунії Іонуц Мазіла. Повернувся до Дніпропетровська після двох з половиною років в київському "Динамо" хавбек Руслан Ротань.

Після першої половини сезону "Дніпро" лідирує в чемпіонаті України. Боротьбу в першості команда поновить 2 березня, коли зустрінеться з "Динамо", повідомляє UEFA COM

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" підписав півзахисника грузинської молодіжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути