вівторок, 29 січня 2008 12:28

"Дніпро" підписав кращого молодого гравця Балтії

Захисник молодіжної збірної Литви Лінас Клімавічюс, якому в квітні виповниться 19 років, підписав контракт на чотири роки з лідером чемпіонату України "Дніпром".

Клімавічюс є вихованцем "Екранаса", кольори якого колись захищав його батько Альбертас. Відігравши за "Екранас" 515 зустрічей, Клімавічюс-старший потім довгі роки працював в команді тренером. Старший брат Лінаса, 25-річний гравець збірної Литви Арунас Клімавічюс, також виступав за "Екранас", а перед минулим сезоном був запрошений в московське "Динамо".

Клімавічюс-молодший почав стабільно потрапляти до складу "Екранаса" минулого року, але в середині сезону відмовився підписувати новий довгостроковий контракт і як вільний агент перебрався в "Судуву". У складі цього клубу він став віце-чемпіоном Литви.

Всього в торішній першості країни він провів 26 ігор, забивши один гол. Окрім цього, Клімавічюс був визнаний кращим молодим гравцем Балтійської ліги, повідомляє  Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" підписав кращого молодого гравця Балтії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути