Ексклюзиви
субота, 19 травня 2007 20:21

"Динамо" зробило крок до чемпіонства

Виходячи на поле на гру проти ФК "Харків, футболісти київського "Динамо" вже знали, що їх головний конкурент у боротьбі за чемпіонський титул донецький "Шахтар" втратив два очки у Львові. У такій ситуації підопічним Анатолія Дем"яненко потрібно було обов"язково перемогти представників першої столиці України і, тим самим, відрив від гірників міг збільшитись до шести пунктів. Це кияни і зробили, доклавши при цьому не так вже і багато зусиль. Практично питання про переможця у цій зустрічі було знято ще на 30-й хвилині першого тайму. Спочатку Клебер отримав класну передачу від Діого Рінкона, увірвався у карний майданчик гостей і пробив повз Худжамова - 1:0. А зовсім скоро Корреа, отримавши пас від Шацьких, вистрілив з близької відстані під перекладину - 2:0. Надалі кияни повністю контролювали перебіг подій на полі, довівши гру до закономірної перемоги.

До кінця чемпіонату "Динамо" та "Шахтарю" залишилось провести по три матчі. Навіть якщо гірники переможуть киян у матчі, який відбудеться 23 травня у Донецьку, то у поєдинках, що залишаться "Динамо", для завоювання чемпіонського титулу, потрібно буде набрати чотири очки. Підопічні Анатолія Дем"яненко прийматимуть львівські "Карпати" і зіграють проти "Арсеналу", причому цей поєдинок відбудеться на "динамівській" арені.


"Динамо" - ФК "Харків" - 2:0 (2:0)

19 травня. Київ. Стадіон "Динамо" ім. В. У. Лобановського.

Суддя: Орест Шмигельський (Львів).

"Динамо": Шовковський, Маркович, Ващук, Родріго, Несмачний, Михалик, Діого Рінкон, Корреа (Гіоане, 69), Нінкович, Клебер (Туре, 57), Шацьких (Алієв, 76).

Головний тренер Анатолій Дем"яненко.

ФК "Харків": Худжамов, Панковець, Соколенко, Комарницький, Городов, Самборський, Смалько (Лошанков, 70), Максимов, Чеберячко, Рібейро, Гладкий.

Головний тренер Володимир Бессонов.

Голи: Клебер (25), Корреа (30).

Попередження: Максимов (57), Чеберячко (84).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зробило крок до чемпіонства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути