четвер, 14 травня 2009 11:50

"Динамо" програло мікроепізод" - Юрій Сьомін

"Динамо" програло мікроепізод" - Юрій Сьомін

Після півфінального матчу в розіграші національного Кубка першим поспілкуватися з журналістами прийшов головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін.

- Ми програли один мікроепізод - і програли гру. Мікроепізод – дуже простий. Захисникам потрібно було простіше зіграти – вибити м"яч в аут, і все. Після цього пішла контратака… А так матч зовсім рівний, на мій погляд, матч високої кваліфікації, але, на жаль, ми його програли.

- З чим пов"язана заміна Саблича? Чи не вважаєте ви, що в забитому голі є провина Богуша? Адже двома хвилинами раніше він теж вибивав м"яч перед собою.

- Вину кожного ми визначимо самі, всередині колективу. До того, як завдали удару, захисники повинні були зіграти строгіше. А Саблич потягнув задню поверхню стегна і продовжувати гру не зміг. Нам довелося робити перестановки. Другий тайм з травмою плеча грав Бетао, якого нам в принципі, не було ким замінити.

- Сьогодні ви, в порівнянні з попередніми матчами в Кубку УЄФА, випустили Асатіані. З чим це пов"язано?

- Це пов"язано з тим, що на сьогоднішній момент у нас були всього два центральних захисників – Саблич і Асатіані. На мій погляд, він зіграв непогано.

- Ви вже чемпіони, у вас немає Кубку УЄФА і Кубку України, чи означає це, що команда раніше відправиться у відпуску? І як ви діятимете до початку наступного чемпіонату?

- Раніше команда у відпуску не відправиться: за календарем у нас є ще три гри. Після цього будемо відпочивати.

- Скажіть, поразка в Кубку УЄФА наклала відбиток на настрій і гру ваших підопічних?

- Поза сумнівами, будь-яка поразка, як і ця, настрою не додає ні керівникам, ні гравцям. Але це життя, нікуди не подінешся. Хоча ви бачили, з якою самовіддачею грала наша команда. Ми намагалися перемогти, команда показувала самовідданий футбол, але нас не вистачило в якихось епізодах.

- Сьогоднішній матч обслуговував молодий арбітр Юрій Можаровський. Ваша оцінка суддівству?

- Здається, він непогано впорався з цим матчем.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло мікроепізод" - Юрій Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути