Ексклюзиви
четвер, 14 травня 2009 09:46

Мілевський і Єрьоменко про болючу поразку від "Шахтаря"

Мілевський і Єрьоменко про болючу поразку від "Шахтаря"

Після матчу з "Шахтарем" динамівці виглядали засмученими, але духом не падали. Деякі з них змогли знайти в собі сили приділити увагу журналістам.

Роман ЄРЬОМЕНКО, півзахисник "Динамо":

- "Динамо" програє "Шахтареві" в другому матчі поспіль. Чим це можна пояснити?

- Ми другий раз в Донецьку пропускаємо голи на останніх хвилинах. Але винити потрібно тільки самих себе, більше нікого. Звичайно, дуже шкода. Ми не змогли забити гол і пропустили у відповідь.

- Як гралося на незвичній позиції?

- В принципі, нормально, жодних проблем не було. Колись я вже грав правого захисника. Важко зараз щось говорити. Жахливо себе відчуваю, як і всі хлопці, адже ми знову програли.

- Чемпіонство не компенсує сьогоднішню невдачу?

- Я про це поки навіть не думаю. Це поразка дуже болюча, ми вже другий раз поспіль програємо в Донецьку з різницею в один м"яч.

- Чим викликана рання заміна Сабліча?

- У нього проблема з коліном.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападаючий "Динамо":

- Артем, як впливають на команду перепади настрою? Зараз якісь емоції залишилися?

- Для нас сезон фактично закінчений. Залишилися три гри, які, по суті, вже нічого не вирішують. Зараз дуже важко пережити цей період. Ми виграли чемпіонат, але програли "Шахтареві" в Кубку УЄФА і національному Кубку. Напевно, ще довго від цього відходитимемо.

- Поразка в Кубку УЄФА наклала відбиток на сьогоднішню гру?

- Я так не вважаю. Ми виграли чемпіонство і приїхали в Донецьк за перемогою. Вважаю, що діяли краще, ніж суперник. Ми створили більше моментів і не заслуговували на поразку. Ця невдача - наслідок нереалізації моментів і браку концентрації в кінцівці зустрічі.

- У моменті, коли пропускали гол,проблема була тільки в концентрації?

- Можливо, воротар трохи невдало відбив м"яч, але я нікого не хочу винити. Сьогодні ми виконали величезний об"єм роботи, ні у кого не залишилося сил, тому вдвічі болючіше програвати.

- Можливо сезон вийшов дуже довгим?

- У "Шахтаря" сезон був таким же. Що стосується сьогоднішнього матчу, то ми створили більше моментів, ніж "Шахтар". Були можливості і у мене, і у Бангура, і у Алієва. По моментах ми повинні були виграти. Але це футбол. Знову на якомусь етапі, напевно, втратили концентрацію. "Шахтар" помилок не прощає.

- У другому таймі ти мав прекрасну можливість відкрити рахунок. Коли бив, то дивився на ворота?

- Виконував "щічкою" в ближній кут. Можливо, не вистачило свіжості. Дуже багато сил витратив на це. Напевно, варто було перекласти м"яч під праву ногу і бити в дальній кут.

- Ти сказав, що решта матчів чемпіонату нічого не вирішують. Але в "Динамо" в останньому турі гра з "Шахтарем". Можливо, в психологічному плані для "Динамо" буде дуже важливо виграти?

- Поживемо - побачимо. Ще дуже багато часу до цієї гри. А "Шахтареві" бажаю успіху 20-го травня, щоб у них все склалося.

- На гру ви вийшли в білих футболках. Сині поміняли для фарту?

- Можливо і так, але нічого особливого в цьому не має.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Мілевський і Єрьоменко про болючу поразку від "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути