четвер, 28 лютого 2008 13:38

"Чорноморець" підсилився українцем і перуанцем

Український форвард Руслан Левіга і перуанський захисник Едгар Вільямарін стали гравцями одеського "Чорноморця", підписавши з одеським клубом трирічні контракти.

Як повідомив головний тренер "моряків" Віталій Шевченко, довгострокові угоди з обома гравцями підписані після закінчення останнього збору команди в Туреччині. До переїзду в Одесу 25-річний Вільямарін виступав на батьківщині за "Атлетіко Універсидад", "Юніон" і "Сіенсіано", зігравши в чемпіонаті Перу більше 100 матчів. У складі національної команди своєї країни він виходив на поле тричі.

Повний бажання проявити себе в новій команді і 25-річний форвард Левіга, підписавши після багаторічних орендних поневірянь повноцінний контракт. "Можна сказати, я починаю нове життя, - каже вихованець донецького "Шахтаря", який встиг пограти за саратовський "Сокіл", бориспільський "Борисфен", маріупольський "Іллічівець" і полтавську "Ворсклу". - В Одесі я хочу показати все, на що здатний. Виступати у футболці "Чорноморця" дуже престижно".

Після 18 турів осінньої частини чемпіонату України "Чорноморець" займає п"яте місце в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 27 очок. Його відставання від "зони УЄФА" поки становить вісім очок.

UEFA COM
Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" підсилився українцем і перуанцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути