понеділок, 07 липня 2008 18:17

"Челсі" запропонував астрономічну суму за Кака

"Челсі" запропонував астрономічну суму за Кака

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані сказав, що "Челсі" запропонував йому за бразильського півзахисника Кака астрономічну суму, повідомляє Євроспорт.

У інтерв"ю італійській газеті LaStampa Галліані зізнався: "Ми отримали неймовірну пропозицію від "Челсі" на покупку Кака". Адріано не почав уточнювати, про яку суму йде мова. Таблоїди пишуть про суму в 50 мільйонів фунтів.

При цьому "Аристократи" зацікавлені і в 29-річному півзахисникові Андреа Пірло.

Агент італійського футболіста заявив, що його клієнт бажає отримувати таку ж зарплату, як і Кака. З приводу Пірло Галліані сказав наступне: "По Андреа у мене багато запитів. Проте ні його агент, ні він сам за заходили до мене в офіс на розмову про збільшення зарплати".

Віце-президент "Мілана" висловив думку, що продаж Кака і Пірло дозволить його клубу дещо поправити фінансові справи. До того ж "Россо-нері" не братимуть участь в Лізі Чемпіонів наступного року, а це сильно обмежує фінансові можливості клубу.

"Якщо ми захочемо погасити всі поточні борги, то продаж Кака і Пірло допоможуть нам це зробити", - закінчив своє інтерв"ю Галліані.

Технічний директор "Мілана" Леонардо, навпаки, ще в минулому місяці заявив в бесіді з ВВС Sport, що підписання Кака лондонським "Челсі" "неможливе".

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" запропонував астрономічну суму за Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути