четвер, 29 листопада 2007 09:19

"Челсі" та "Мілан" пробилися в плей-офф Ліги чемпіонів. Результати вчорашніх матчів

Після матчів 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, які відбулися пізно увечері 28 листопада, визначилися ще дві команди, які гарантували собі місце в 1/8 фіналу. Ними стали лондонський "Челсі" та італійський "Мілан".

Англійська команда, виступаюча в групі В, на виїзді розгромила норвезький "Русенборг" з рахунком 4:0. Два м"ячі забив івуарійський форвард лондонців Дідьє Дрогба, і по одному разу уразили ворота суперників бразильський захисник Алекс і хавбек Джо Коул. У іншому матчі цієї групи іспанська "Валенсія" і німецький "Шальке" зіграли внічию 0:0. Перед останнім туром ситуація: "Челсі" набрав 11 очок, "Русенборг" - 7, "Шальке" - 5, "Валенсія" - 4. За друге місце в групі у вирішальному матчі зіграють "Шальке" і "Русенборг", причому норвежців влаштує і нічия.

"Мілан" в групі D на виїзді грав з "Бенфікою" і добився нічиєї 1:1. У паралельному матчі цієї групи шотландський "Селтік" удома переграв донецький "Шахтар" з рахунком 2:1. "Мілан" набрав 10 очок і нижче за друге місце в таблиці вже не опуститься. У "Селтіка" стало 9 очок, у "Шахтаря" залишилося 6 балів, а у "Бенфіки" - 4. У останньому турі гірники вдома приймуть португальців, а шотландці поїдуть до Мілана.

У групі А "Ліверпуль" на своєму полі розгромив "Порту" з рахунком 4:1, причому три м"ячі англійська команда забила в останні хвилини матчу. У іншій зустрічі турецький "Бешикташ" переміг французький "Марсель" з рахунком 2:1. "Порту" не дивлячись на поразку залишився лідером, маючи в своєму активі 8 очок. У "Ліверпуля" та "Олімпіка" по 7 очок, у "Бешикташа" - 6. У завершальних матчах турецька команда поїде до Португалії, а французька удома прийме англійців, причому всі чотири учасники мають шанси на вихід в плей-офф.

У групі С турнірна ситуація теж ускладнилася. Бременський "Вердер" на своєму полі обіграв з рахунком 3:2 мадридський "Реал", а грецький "Олімпіакос" на виїзді добився перемоги над італійським "Лаціо" з рахунком 2:1. Після цього у "Реала" і "Олімпіакоса" стало по 8 очок, у "Вердера" - 6, у "Лацио" - 5. У матчах останнього туру грецький клуб прийме на своєму полі команду з Німеччини, а іспанці вдома зіграють з римською командою.

Нагадаємо, що раніше стали відомі ще шість учасників плей-офф. Ними стали англійські "Манчестер Юнайтед" і "Арсенал", італійські "Інтер" та "Рома, іспанська "Барселона" і "Севілья".

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" та "Мілан" пробилися в плей-офф Ліги чемпіонів. Результати вчорашніх матчів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути