Ексклюзиви
субота, 20 вересня 2008 16:46

"Буду радий, якщо Хемілтон програє" - Алонсо

До кінця сезону Формули-1 залишилося всього чотири Гран-прі, і боротьба за титул загострилася. Дворазовий чемпіон світу Фернандо Алонсо сподівається, що титул цього року дістанеться Массі, а не кому-небудь іншому.

- Я буду дуже радий, якщо переможе Масса. Тому що у такому разі програє Хемілтон. Насправді зараз достатньо складно робити якісь прогнози, по очках вони практично рівні.

Мені здається, шанси Хемілтона більші, оскільки він стабільніший, - сказав іспанець. - Щоб завоювати титул, потрібна хороша машина, команда з мотивацією на вищому рівні і немало успіху.

Також Алонсо спробував розібрати причини невиразного виступу "Рено" цього сезону: ""Є три ключові чинники які заважають нам перемогти. Перше, це те, що ми ще не адаптувалися до "Бріджстоуну". Друге - мотор недостатньо сильний, ми втрачаємо через нього декілька сотих. І третє - з точки зору аеродинаміки машина ще потребує доопрацювання.

champion
Зараз ви читаєте новину «"Буду радий, якщо Хемілтон програє" - Алонсо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути