вівторок, 27 листопада 2007 18:04

"Буде приємно зіграти проти такої знайомої України"

Сергій Корніленко, форвард збірною Білорусі і дніпропетровського "Дніпра" прокоментував жеребкування відбору на  Мундіаль-2010.

- Сергій, як вам жеребкування? Доля-злодійка знову звела наші збірні в одну відбіркову групу...


- Мені здається, що наша група вийшла досить цікавою. Всі команди як на підбір! До того ж знову поміряємся силами з національною збірною України. Загалом, думаю, що за перипетіями боротьби в нашій групі спостерігати буде дуже цікаво.

- Раді, що доведеться зіграти із збірною країни, в чемпіонаті якої ви граєте?

- Не можу сказати що радий. Ми професіонали, і в принципі, нам немає великої різниці, проти кого доведеться грати. Але все одно приємно, що доведеться схрестити шпаги з тими хлопцями, проти яких граєш на клубному рівні. А ось грати проти своїх одноклубників буде цікаве удвічі.

- До речі, з партнерами по "Дніпру" вже обговорювали таку прихильність долі?

- Так, але поки тільки в жартівливій формі. Підкололи один одного кілька разів, та і досить. Зараз розмовляти про щось конкретно, конструктивно, ще не має сенсу, оскільки до початку відбіркового циклу світової першості ще дуже багато часу.

- Як-не-як, в нашому чемпіонаті ви виступаєте вже не перший рік. Зможете допомогти порадою головному тренерові своєї збірної Бернду Штанге?

- Звичайно, якщо він звернеться до мене за порадою, розповім йому все що знаю. Само собою, постараюся допомогти моїй національній збірній. Проте не факт, що нашому наставникові знадобляться мої поради.

- Будете оригінальними, коли постараєтеся назвати фаворитів нашої групи?

- Ні. Я, як і багато вважає, що серйозно претендувати на вихід з групи будуть англійці і хорвати. Ці збірні дуже сильні, проте, про реальний їх рівень можна буде говорити вже після того, як завершиться чемпіонат Європи. Що ж до англійської команди, то її стан залежатиме ще від того, хто її очолить. У будь-якому випадку, зараз говорити про те хто претендуватиме на перші два місця в нашій групі, можна буде лише через деякий час. Зараз це лише перші враження, не більше.

Джерело: www.football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Буде приємно зіграти проти такої знайомої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути