Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2009 13:03

"Барселона" візьме в аренду бразильську зірку "МанСіті"

"Барселона" візьме в аренду бразильську зірку "МанСіті"

Іспанська "Барселона" візьме в оренду в англійського "Манчестер Сіті" форварда збірної Бразилії з футболу Робіньйо. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com з посиланням на іспанську телекомпанію TV3.

Робіньйо перейде до каталонського клубу в січні 2009 року, причому "Барселона" отримає право повністю викупити контракт футболіста після закінчення сезону-2009/10.

Раніше повідомлялося, що "Манчестер Сіті" розраховує отримати за Робіньйо близько 35 мільйонів євро. Скільки заплатить "Барселона" за оренду гравця, не уточнюється. Також не повідомляється, у скільки обійдеться іспанцям можлива покупка Робіньйо влітку 2010 року.

Футболіст почав професійну кар"єру в бразильському "Сантосі". У 2005 році форвард перейшов у мадридський "Реал" за 25 мільйонів євро. Влітку 2008 року на Робіньйо претендував лондонський "Челсі", проте в результаті футболіста купив "Манчестер Сіті" за 42 мільйони євро.

Виступаючи за англійський клуб, Робіньйо кілька разів опинявся в центрі скандалів. У січні 2009 року він був затриманий за підозрою в згвалтуванні 18-річної дівчини, а в березні Пеле звинуватив його у вживанні наркотиків. Робіньйо пригрозив подати на Пеле в суд, і той взяв свої слова назад.

У чемпіонаті Англії сезону-2009/10 Робіньйо провів за "Манчестер Сіті" тільки два матчі. В даний час форвард відновлюється після травми.

У збірній Бразилії Робіньйо дебютував у 2003 році. За національну команду він провів 73 матчі та забив 19 голів.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" візьме в аренду бразильську зірку "МанСіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути