середа, 28 січня 2009 11:24

Робіньо підозрюють у згвалтуванні 18-річної дівчини

Нападаючий збірної Бразилії з футболу Робіньо, гравець англійського клубу "Манчестер Сіті", був затриманий за підозрою в згвалтуванні. Звинувачення пред"явила 18-річна жінка, яка стверджує, що її згвалтували в нічному клубі TheSpace, який знаходиться в англійському місті Лідс, повідомляє lenta.ru з посиланням на Sky News.

25-річний Робіньо, допитаний поліцією увечері 27 січня, відкинув всі звинувачення в свою адресу. Після допиту бразильський футболіст був випущений під заставу. Про інші подробиці події не повідомляється.

Робіньо перейшов до "Манчестер Сіті" влітку 2008 року з мадридського "Реала". Англійський клуб заплатив за гравця 32,5 мільйона фунтів стерлінгів (у той час - близько 42 мільйонів євро).

Минулого тижня Робіньо самовільно залишив розташування команди, яка знаходилася на тренувальному зборі на іспанському острові Тенеріфе. Футболіст, який полетів у Бразилію, пояснив свій вчинок сімейними обставинами. 25 січня він повернувся в команду і був оштрафований.

Зараз ви читаєте новину «Робіньо підозрюють у згвалтуванні 18-річної дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути