пʼятниця, 23 січня 2009 14:29

Робіньо втік з "МанСіті" не через Кака

Тренер "Манчестер Сіті" Марк Хьюз заявив, що самовілля Робіньо, який залишив тренувальний табір команди в Тенеріфі, не пов"язана з тим, що клубу не вдалося купити Кака. Він пішов ще до того, як ця новина стала відома. Швидше за все, причина чисто особистого характеру - Робіньо хотів відсвяткувати свій 25-й день народження вдома в Бразилії в колі сім"ї, тому і втік. Хьюз пообіцяв, що бразильцеві ще доведеться відповісти за свою провину.

"Він вирішив залишити табір і відправитися до Бразилії, - розповів тренер goal.com. - Природно, зроблено це було без мого дозволу. Після цього я говорив з Роббі. Він подзвонив мені, і ми коротко переговорили, хоча це було нелегко через мовний бар"єру. Ми повинні розібратися з цим - і ми це зробимо, ми сядемо, все обговоримо, а потім рухатимемося далі. Чи залишиться він гравцем Сіті? Безумовно. Це навіть не обговорюється".

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Робіньо втік з "МанСіті" не через Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути