четвер, 26 березня 2009 15:43

Пеле не називав зірок бразильського футболу наркоманами

Пеле не називав зірок бразильського футболу наркоманами

Пеле заявив, що не звинувачував Робіньйо та Роналдо у вживанні наркотиків.

За твердженням бразильських ЗМІ, "Король футболу" зробив скандальне звинувачення, що викликало такий резонанс, в залі суду, де проходили слухання у справі його сина Едіньйо, який сам зізнався у фактах вживання ним кокаїну. За відомістю радіостанції JovemPan, під час судового розгляду Пеле заявив наступне: "Було б несправедливо говорити про проблему наркотиків у футболі тільки через один або два випадки, таких як з Роналдо і Робіньйо, у яких така проблема є".

Агент нападаючого "Манчестер Сіті" Робіньйо поспішив спростувати слова легенди. "Це абсурд, - був категоричний представник Робіньйо. - Ми абсолютно не розуміємо, чому Пеле сказав таке. Робіньйо ніколи не приймав наркотиків і навіть не звинувачувався в цьому. Ми тільки можемо припустити, що Пеле міг зробити якусь помилку. Ми поговоримо з ним про це і чекатимемо вибачень".

Довго чекати не довелося. Адже якийсь час на сайті Робіньйо навіть "провисіла" інформація, згідно якої футболіст збирався подавати на Пеле до суду.

Робіньйо ніколи не приймав наркотиків

Через декілька днів представник Пеле заявив, що легендарного гравця запитали про загальні проблеми у футболі, а журналісти прив"язали його слова про наркотики до вислову про Роналдо і Робіньйо. За твердженням представника, Пеле мав на увазі, що Роналдо потрапив в неприємну ситуацію, пов"язану з трансвеститами, а Робіньйо звинувачували в згвалтуванні.

Сам Пеле також сказав наступне: "Робіньйо - наш син, і слава богу, що він виріс в "Сантосі" під нашим наглядом. Мої слова неправильно зрозуміли, оскільки я не говорив нічого подібного. Коли хто-небудь приписує мені такі слова, я говорю: "Надайте запис".

Gazeta.ru, Goal.com


Зараз ви читаєте новину «Пеле не називав зірок бразильського футболу наркоманами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути