пʼятниця, 22 червня 2007 11:50

"Азовмаш" не гратиме в кубку ULEB

Віце-президент "Азовмаша" Борис Малецький повідомив порталу "24" про те, що в майбутньому сезоні маріупольський клуб точно не гратиме в Кубку ULEB.

У чемпіонів України є свої зобов"язання перед FIBA, і вони не мають наміру від них відступатися. Маріупольці, що добралися в минулому сезоні до фіналу Кубка Європи, наступного року мають намір виступити не менш успішно й до того ж, нарешті, отримати право на організацію "Фіналу чотирьох".

Вимогам FIBA відповідає побудований в Маріуполі футбольний манеж на 8 тисяч місць, який за день можна переобладнати в баскетбольний зал.

- ULEB хоче бачити у себе БК "Київ", тому що команда останнім часом на слуху, грає в столиці, але за спортивним принципом логічно, щоб грав і чемпіон країни "Азовмаш". Так, у маріупольців зал не відповідає вимогам ULEB, - говорить президент федерації баскетболу України Александ Волков.

Кубок ULEВ відкрив свої двері для команд з дев"яти нових країн. У число новачків потрапила і Україна. Всього ж у в другому за престижністю баскетбольному єврокубку (престижніша тільки Євроліга ULEB, де виступають кращі клуби Європи) зіграють від 48 до 54 команд з 24 країн.

Зараз ви читаєте новину «"Азовмаш" не гратиме в кубку ULEB». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути