Ексклюзиви
неділя, 15 серпня 2010 13:44

"Аякс" забив "Вітессу" чотири м"ячі

"Аякс" забив "Вітессу" чотири м"ячі

Амстердамський "Аякс" напередодні поїздки до Києва в рамках першого матчу плей-офф Ліги чемпіонів проти "Динамо" здобув перемогу в національній першості, перегравши на своєму полі "Вітесс".

Втім, уболівальникам, які зібралися на "Амстердам Арені", все ж таки понервувати довелося, оскільки відкрили рахунок саме гості - Проппер замкнув головою навіс з флангу. Пропущений гол змусив підопічних Мартіна Йола стрепенутися, що вилилося в два м'ячі з інтервалом у три хвилини.

Спочатку Вертонгена сильним ударом пробив голкіпера, а незабаром ван дер Віль вдало підключився до атаки і проштовхнув м'яч у сітку. Втім, на перерву команди все ж пішли за нічийного рахунку - черговий навіс у штрафний майданчик, і ван Гінкель, який залишився без нагляду, вбив м'яч у ворота.

Після відновлення гри амстердамці, отримавши наганяй від наставника, швидко довели свою перевагу над опонентом. Вже на 18-й секунді другого тайму де Йонг замкнув навіс Йозефзуна, а трохи пізніше Аніта завдяки індивідуальним діям встановив остаточний рахунок у матчі.

"Аякс" - "Вітесс" - 4:2 (2:2).

Голи: Вертонгена (37), ван дер Віль (40), де Йонг (46), Аніта (57) - Проппер (26), ван Гінкель (43).

Аякс: Стекеленбург, ван дер Віль, Альдервейрельд, Вертонгена, Аніта, де Зееув (Айссаті, 77), де Йонг, Боневаціа, Емануельсон (Йозефзун, 46), Ель Хамдауі, Еріксен.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Аякс" забив "Вітессу" чотири м"ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути