четвер, 12 серпня 2010 15:23

"Ми з Мілевським старі друзі" – гравець "Аякса"

"Ми з Мілевським старі друзі" – гравець "Аякса"

Товариський матч Україна – Нідерланди (1:1) відзначився цікавим протистоянням. В обох збірних було по три гравці, які знову зустрінуться на полі вже наступного вівторка (17 липня).

Мова йде про динамівців Андрія Шевченка,Артема Мілевського та Тараса Михалика (на поле не виходив) та амстердамців Вюрнона Аніта, Урбі Еманеульсона та дебютанта збірної Сіма де Йонга.

"Динамо" та "Аякс" розіграють між собою путівку у груповий етап Ліги чемпіонів.

"Ми задоволені результатом матчу, - каже "Gazeta.ua" Урбі Еманеульсон. - У нас повністю нова команда і ми вперше зіграли подібним складом. Думаю, ми маємо радіти з нічиї. Україна – хороша команда. Нам, молодим і недосвідченим, протистояли сильні виконавці."

Голландці відкрили рахунок на 73-й хвилині матчу. Українські футболісти апелювали до асистента арбітра, мовляв, гол був забитий з офсайду.

"Мені важко сказати чи був офсайд, коли ми відкрили рахунок, чи його не було.Я дивився на м"яч. Можливо, що там дійсно було положення поза грою. Але арбітр зарахував наш гол."

Берт ван Марвейк на матч з Україною привіз лише одного учасника ЧС-2010 – резеврного воротаря Мішеля Ворма.

"Наставник виглядав задоволеним. Сказав, що ми добре виступили. Футболісти, які грали на ЧС-2010, зараз відпочивають, тому вони не змогли зіграти проти українців. Для тренерського штабу – це хороший шанс подивитися молодь у матчі з таким сильним суперником як Україна. Ми зіграли добре і тренер радів за нас."

Еманеульсон може не розпаковувати речей. Вже у футболці "Аякса" Урбі вдруге відвідає Україну.

"Я ще ніколи не був в Україні, а тут за два тижні відвідаю два найбільші міста.

Після матчу я говорив з Мілевським. Я сказав Артему: "побачимося наступного тижня." Матч зі збірною України дозволив трішки пошпигувати за гравцями "Динамо", побачити їх у дії. Мілевського я знаю по чемпіонату Європи (U-21) 2006 року, який проходив у Португалії. Можна сказати, що ми з Мілевським старі друзі (сміється). Він хороший гравець. Після матчу ми помінялися футболками."

Наставник "Аякса" Мартін Йол та голкіпер Мартін Стекеленбург в один голос заявили, що "Динамо" – це найгірший з можливих варіантів.

"Це буде топ-матч для нас. Головне - здобути хороший результат. Будемо намагатися забити у Києві. Головне для нас не програти. Звичайно, ми не застраховані від поразки, але, повторюсь, зробимо все, щоб забити. Ми ще не знаємо повної сили свого суперника. Ближче до гри детальніше вивчимо "Динамо".

Не поскупився Еманеульсон на компліменти "Донбас Арені".

"Зовні стадіон виглядає фантастично. Всередині все також дуже гарне – роздягальня, поле, мікст-зона. Ви на правильному шляху у підготовці до Євро-2012."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ми з Мілевським старі друзі" – гравець "Аякса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути