Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2008 10:52

Прогноз фахівців на матч "Фенербахче" - "Арсенал"

Фахівці розповіли про своє бачення матчу "Фенербахче" - "Арсенал".

Сергій Ковалець

ФЕНЕРБАХЧЕ - АРСЕНАЛ - 1:3
Вважаю, в цьому суперництві перемогу отримає досвідченіша в єврокубкових турнірах команда Арсена Венгера. "Арсенал" грає у футбол високого рівня, до того ж, демонструє стабільність. А ще володіє психологічною упевненістю, що має важливе значення. Що ж до "Фенербахче", то і в національному чемпіонаті, і в розіграші Ліги чемпіонів турки виступають слабо. У цьому можна було переконатися по їх матчу з "Динамо" - київська команда повинна була обігравати опонента.

Олександр Севидов

ФЕНЕРБАХЧЕ - АРСЕНАЛ - 2:2
В даній ситуації поставив би на результативну нічию. У кожної з цих команд є свої козирі, хоча в "Арсенала" зараз багато травмованих гравців. Перевага "Фенербахче" в тому, що вони приймають "канонірів" у себе удома - а багато хто напевно знає, що таке грати в Туреччині. І хоча клас "Арсеналу", звичайно ж, вищий, ніж у турецької команди, але цей критерій для "Фенербахче" дещо нівелюється чинником свого поля.

Віталій Шевченко

ФЕНЕРБАХЧЕ - АРСЕНАЛ - 1:2
Якщо судити по іграх цих суперників з "Динамо", то мені здається, що перемогу отримає лондонський клуб. Незважаючи на підтримку вболівальників, які славляться в Туреччині своїм темпераментом, "Фенербахче" навряд чи вдасться взяти гору над командою Арсена Венгера. "Арсенал" нині сильніший - англійці грають злагоджено і надійно, тому в нинішній Лізі чемпіонів повинні досягти доброго результату. Більш того, я вважаю команду Арсена Венгера однією з найсильніших в розіграші. У турецької ж команди зі зміною тренера гра ще не так налагоджена, як у суперника.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Прогноз фахівців на матч "Фенербахче" - "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути