Ексклюзиви
неділя, 11 листопада 2007 18:26

Поєдинок чемпіонату України "Зоря" - "Ворскла" не відбувся

Через різні обставини, головним чином пов"язані з нестабільними метеумовами, що панують практично по всій території України, полтавська "Ворскла" не змогла вилетіти чартерним авіарейсом спочатку з полтавського аеропорту, а потім і з харківського. Тому поєдинок "Зоря" - "Ворскла" не відбувся і його доля буде вирішена на черговому бюро ПФЛ, інформує www.football.ua.

Головна причина - посадочна смуга в аеропорту міста Луганська за твердженням місцевих диспетчерів не готова до прийому авіарейсів. У зв"язку з цим було ухвалено форс-мажорне рішення їхати, нехай навіть із запізненням, до Луганська на клубному автобусі, який чекав команду біля входу в харківський міжнародний аеропорт.

Можливий був варіант перенесення поєдинку на пізніший час, якби ФК "Зоря" погодилася з даними умовами. Поки офіційна делегація "Ворскли" знаходилася на шляху до Луганська, з пукнта призначення поступило повідомлення про те, що гравці "Зорі" категорично проти виходити на полі з кількагодинним запізненням або затримкою.

Після цього автобус з гравцями і тренерами "Ворскли" вимушений був розвернутися у напрямі Полтави.
Зараз ви читаєте новину «Поєдинок чемпіонату України "Зоря" - "Ворскла" не відбувся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути