субота, 04 квітня 2009 18:10

Повєткін виявився легшим від Естради

Повєткін виявився легшим від Естради

Сьогодні в Дюсельдорфі пройшла офіційна церемонія зважування учасників суботнього боксерського шоу, головною подією якого стане поєдинок між обов"язковим претендентом на титул IBF в суперважкій вазі Олександром Повєткіним (Росія) і маловідомим Джейсоном Естрадою (США).

Веги під Повєткіним зафіксували рекордну вагу в його кар"єрі - 104,3 кілограма, що на кілограм з невеликим перевищує його ж вагу в двох останніх поєдинках. Не дивлячись на це, Повєткін опинився помітно легшим за свого суперника: Естрада на зважуванні потягнув на 109,6 кг - приблизно стільки ж він важив в останньому своєму бою.

Нагадаємо, що цього року повинен відбутися поєдинок Повєткіна з Володимиром Кличко.

Довідка gazeta.ua

Олександр Володимирович Повєткін (2 вересня 1979 року, Курськ, СРСР) - російський боксер-професіонал, виступає у важкій ваговій категорії. Чемпіон Росії 2000 р. (категорія до 91 кг) і 2001-2002 рр. (категорія понад 91 кг), чемпіон Ігор Доброї волі (2001 р.), абсолютний чемпіон Росії (2002 р.), дворазовий чемпіон Європи (2002, 2004 рр.), чемпіон світу (2003 р.), олімпійський чемпіон (2004 р.) в любительських змаганнях. Зріст - 188 див. Бойова вага - 102 кг.

За матеріалами segodnya.ua

Зараз ви читаєте новину «Повєткін виявився легшим від Естради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути