четвер, 05 березня 2009 18:23

Повєткіна зобов"язали битися з нашим Дмитренком

Повєткіна зобов"язали битися з нашим Дмитренком

Європейський боксерський союз (EBU) призначив бій за звання чемпіона Європи у важкій вазі між росіянином Олександром Повєткіним та українцем Олександром Дмитренком. За словами промоутера Повєткіна Володимира Хрюнова, російський і український боксери зацікавлені в проведенні цього поєдинку, повідомляє інтернет-видання Allboxing.Ru.

Титул EBU виявився вакантним після того, як його попередній володар британець Метт Скелтон програв ірландцеві Мартіну Рогану бій за звання чемпіона Британської співдружності. Чому титул EBU не отримав Роган, не уточнюється. Дмитренко є офіційним претендентом EBU, а Повєткін займає перше місце в рейтингу цієї організації.

Бій росіянина з Дмитренком буде дуже серйозним

Нагадаємо, що росіянин є офіційним претендентом на титул чемпіона світу по версії IBF (Міжнародна федерація боксу), яким володіє українець Володимир Кличко. Кличко також володіє званням чемпіона світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація), а претендентом на цей титул є Дмитренко.

Промоутер Повєткіна Хрюнов відзначив, що бій росіянина з Дмитренком буде дуже серйозним. "Переможець отримує дуже багато", - сказав Хрюнов. Промоутер нагадав також, що 4 квітня Повєткін проведе бій з американцем Джейсоном Естрадою. За словами Хрюнова, цей поєдинок зараз "найважливіший".

Коли може відбутися бій Повєткін - Дмитренко, поки невідомо. Український боксер провів на професійному рингу 29 боїв і взяв 29 перемог (19 - нокаутом). На рахунку Повєткіна - 16 перемог в 16 поєдинках (12 - нокаутом), повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Повєткіна зобов"язали битися з нашим Дмитренком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути