понеділок, 02 лютого 2009 17:07

"Мені не важко буде битися проти Кличка - він зараз не у формі" - Дмитренко

Автор: allboxing.ru/Сегодня
  Олександр Дмитренко
Олександр Дмитренко
Український суперважкоатлет Олександр Дмитренко, який виступає під прапорами німецької промоутерської фірми Universum, у листопаді минулого року нокаутував у третьому раунді німецького албанця Луана Краснічего та став офіційним претендентом на титул WBO в суперважкій вазі, яким нарівні з титулом IBF володіє його співвітчизник Володимир Кличко.

"Я вже сім років виступаю на професійному рингу, завжди прагнув не стояти на місці, і, думаю, тепер мені час виходити на новий рівень, - сказав Олександр. - Сподіваюся, перемога над Краснічі допоможе мені в цьому. Найцікавіше тільки починається".

Дмитренко є офіційним претендентом на титул WBO, проте, за його словами, це не означає, що він найближчим часом може зустрітися з володарем цього титулу Володимиром Кличком. "Все начебто виглядає саме так. Проте навряд чи я зустрінуся з Володимиром Кличком найближчими місяцями. Наскільки я знаю, наступний бій у нього вже призначений. Проте я упевнений, що цього року обов"язково битимуся за титул чемпіона світу. Психологічно я до такого бою вже готовий, залишилося тільки фізично до нього підійти".

Боксер відзначив, що вважає свої шанси в бою з Кличко дуже хорошими: "Термінаторів на ринзі немає. Усі ми люди з плоті та крові. Все вирішить те, у кого міцніші нерви. Ще раз повторю: усі ми люди. Думаю, в нашому поєдинку шанси будуть рівні. Під час бою з Хасимом Рахманом Володимир, на мій погляд виглядав погано. Це, як кажуть, поклавши руку на серце. Не було в цьому поєдинку якоїсь родзинки. Кличко просто вів бій на результат. Але не треба думати, що я недооцінюю Володимира. Він дуже сильний боксер, і на ринг з ним я, як завжди, вийду як на останній бій".

AllBoxing, СЭ, "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Мені не важко буде битися проти Кличка - він зараз не у формі" - Дмитренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути