пʼятниця, 03 квітня 2009 17:42

Повєткін назвав себе великим прихильником Кличка

Повєткін назвав себе великим прихильником Кличка
Російський суперважкоатлет Олександр Повєткін підтримуватиме українського боксера Володимира Кличка у двобої проти британця Девіда Хея.

"Не бачив жодного бою за участю Хея. Поняття не маю, як він боксує. Важко прогнозувати, хто переможе в їх протистоянні з Кличко-молодшим... Хоча особисто я сподіваюся, що переможе український боксер.

Вважаю його на сьогодні найсильнішим боксером на планеті. А мені цікаво битися тільки з найсильнішими опонентами. Це був би дуже красивий та цікавий бій. Вийдемо на ринг, і там стане зрозуміло, хто кого.

Супротивники у Кличка останнім часом зовсім не "ліві", були серед них і офіційні претенденти на титульні бої. Проте, Кличко-молодший був на голову сильніший за опонентів, так що вони виглядали на рингу боксерськими грушами".

На питання, чи не вважає він себе найсильнішим боксером у світі, Олександр відповів:

"Ось вийду в ринг проти Кличка та Естради, тоді й видно буде. Взагалі не люблю давати оцінки самому собі, хай це глядачі і фахівці роблять. Моє завдання - готуватися до двобоїв і перемагати суперників на рингу, а не давати прогнози і ставити оцінки".

spurtup.com, sportbox.ru, news.livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Повєткін назвав себе великим прихильником Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути