понеділок, 26 січня 2009 15:56

Повєткін назвав наступного суперника

Російський боксер-важкоатлет Олександр Повєткін проведе свій наступний бій проти американця Джейсона Естради. Поєдинок відбудеться 4 квітня 2009 року в Німеччині, найімовірніше, в Берліні. Про це розповів менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов. Боксер почне підготовку до бою 10 лютого, повідомляє інтернет-видання "Чемпіонат.Ру".

Перший тренувальний збір Повєткіна, який буде присвячений загальній фізичній підготовці, пройде в лютому в Кисловодську. Основна частина підготовки до бою пройде в підмосковному Чехові, а за два тижні до поєдинку росіянин відправиться до Німеччини.

Повєткін є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна федерація боксу), яким володіє українець Володимир Кличко. Бій росіянина з Кличком повинен був відбутися в грудні 2008 року, але був скасований через травму Повєткіна. Тепер цей поєдинок може пройти восени 2009 року.

28-річний Естрада провів на професійному рингу 17 боїв, взяв 15 перемог (три - нокаутом) і зазнав одну поразку. Один поєдинок був визнаний недійсним. У 2004 році американець виступав на Олімпіаді в Афінах і дійшов до 1/4 фіналу. Чемпіоном Ігор-2004 в суперважкій вазі став Повєткін.

Зараз ви читаєте новину «Повєткін назвав наступного суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути