Ексклюзиви
пʼятниця, 27 лютого 2009 23:23

"Олександр Повєткін – справжній першоквітневий дурень" - Естрада

"Олександр Повєткін – справжній першоквітневий дурень" - Естрада
Американський суперваговик Джейсон Естрада заявив, що росіянин Олександр Повєткін стане для нього легкою здобиччю. Нагадаємо, що бій між цими боксерами відбудеться 4 квітня у Дюсельдорфі (Німеччина).

"Поєдинок відбудеться 4 квітня, але Повєткін — першоквітневий дурень. Насправді я вважаю цього хлопця усього лише суперником із гучним ім"ям. У нього є золота олімпійська медаль, але йому завжди просто щастило. Погодившись на цей бій, він зробив  велику помилку. Я не зупиняюся на досягненому, а дивлюся у майбутнє.

У мене немає жодного шансу програти в цьому бою.

Якщо його команда сприймає мене легковажно, то припускається великої помилки. Думаю, що це буде більш легкий бій, ніж якби я зустрівся з ним в аматорах, тому що тоді він більше боксував. Повєткін стане легкою здобиччю. Професійний бокс — це зовсім інша справа. Ми не зустрілися в аматорах, тому я маю намір побити його у професіоналах.

Люди Олександра повинні були розповісти йому про те, що я так само швидкий, як Еді Чемберс або Кріс Бьорд, але набагато агресивніший за них. У мене немає жодного шансу програти в цьому бою. Я або нокаутую Повєткіна, або отримаю перемогу за рішенням суддів", — цитує Естраду Fightnews.com.

Fightnews.com, SA

Зараз ви читаєте новину «"Олександр Повєткін – справжній першоквітневий дурень" - Естрада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути