пʼятниця, 08 червня 2007 16:01

Понікаровський прийняв канадське громадянство

 
Хокеїст Олексій Понікаровський, 27 років, прийняв канадське громадянство Вихідець з України претендуватиме на місце в збірній Канади.

Лівий крайній клубу НХЛ "Торонто" Олексій Понікаровський був в числі 53 іммігрантів, приведених до присяги громадянина Канади на церемонії що пройшла в це середовище в Ітобайкок, повідомляє видання Toronto Sun.
 
"Я відчуваю себе великою частиною цієї країни", сказав Понікаровський після принесення присяги відданості. "Я пройшов великий шлях, щоб, нарешті, стати канадським громадянином. Це дивовижна країна і у неї чудові громадяни".
 
Дружина Понікаровського, Інна, і їх дочки 4-річна Джесіка і 2-річна Олексій також є громадянами Канади.
27-річний форвард роздавав автографи після того, як учні початкової школи сера Адама Бека заспівали державний гімн.
 
НХЛівець сказав, що він завжди хотів жити в Канаді з тих пір, як двічі відвідав цю країну у складі дитячих команд. Він прибув до Канади з України і приєднався до Leafs в сезоні 2000/01. У минулому місяці він підписав нову трирічну угоду з командою.
 
"Грати в НХЛ завжди було метою для мене", сказав він. "Я радий нарешті стати повноправним громадянином цієї чудової країни." Понікаровський також сказав, що після отримання громадянства може тепер претендувати на місце в Олімпійській збірній Канади. - www.sport.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Понікаровський прийняв канадське громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути