четвер, 24 квітня 2008 17:06

Півзахисника "Вігана" засудили до шести місяців умовного тюремного ув"язнення

Гаагський суд засудив до шести місяців умовного тюремного ув"язнення голландського півзахисника марокканського походження Рашида Буазуана, який раніше виступав за роттердамську "Спарту", за нанесення важкої травми суперникові.

Жертвою Буазуана 2004 року став гравець "Гоу Ехед Іглз" Нільс Кокмейєр. Під час матчу чемпіонату Голландії гравець "Спарти" з розгону прямою ногою влетів у ногу Кокмейеру, який наносив удар по м"ячу. Унаслідок цього Нільс отримав перелом великої гомілкової кістки.

Кокмейєру довелося достроково закінчити кар"єру у віці 26 років. А Верховний голландський суд призначив Буазуану умовний термін, порахувавши, що його вчинок носив не тільки умисний характер, але і злочинний намір.

Тепер футболіст, який нині виступає за англійський "Віган", ризикує потрапити за грати, якщо протягом наступних шести місяців знову покалічить когось на футбольному полі.

ИА REGNUM

Зараз ви читаєте новину «Півзахисника "Вігана" засудили до шести місяців умовного тюремного ув"язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути