середа, 13 лютого 2008 18:30

Після перемоги в Кубку Африки зірки збірної Єгипту переїдуть до Європи

За повідомленнями єгипетських ЗМІ, відразу декілька провідних футболістів збірної Єгипту отримали пропозиції від європейських клубів після перемоги в Кубку Африки, який пройшов в Гані.

Клуб англійської прем"єр-ліли "Арсенал" запропонував єгипетській команді "Аль-Ахлі" 18 мільйонів доларів за воротаря збірної Єгипту Ісама аль-Ходарі. Керівництво єгипетського клубу вирішує, чи варто розлучатися з цим 35-річним гравцем, який був визнаний кращим голкіпером Кубку Африки.

Кращий польовий гравець Кубку Африки-2008 Хосні Абд Раббу, який виступає за єгипетський "Ісмаілі", може найближчим часом опинитися в італійському "Мілані". Інший італійський клуб "Лаціо" має намір придбати у чемпіона Єгипту "Аль-Ахлі" захисника національної збірної Ахмеда Фатхі.

У свою чергу головна зірка єгипетської збірної, автор єдиного забитого м"яча у фінальному матчі з Камеруном Мухаммед Абу Трека заявив про намір спробувати свої сили в національному чемпіонаті Іспанії, проте про інтерес конкретних клубів до нього поки не повідомляється.

У фінальному матчі турніру, який пройшов 10 лютого, єгиптяни обіграли Камерун з рахунком 1:0, ставши шестикратними чемпіонами Африки.

На відміну від своїх головних суперників - команд Гани, Кот-д"Івуару і Камеруну, основну роль в яких грають легіонери, збірна Єгипту була укомплектована гравцями національного чемпіонату.

У 2006 році єгипетська збірна практично в тому ж складі стала найсильнішою на Кубку Африки, виступаючи у себе на батьківщині.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Після перемоги в Кубку Африки зірки збірної Єгипту переїдуть до Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути