вівторок, 20 березня 2007 16:19

ПФЛ покарала "Металіст" на три тисячі умовних одиниць

Сьогодні відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ.

"Кривбас" оштрафували на 500 умовних одиниць за незабезпечення громадського порядку на стадіоні під час матчу з "Динмао". На таку саму суму за аналогічні інциденти покарали "Чорноморець" (матч з "Кривбасом") та ФК "Харків" (матч з "Іллічівцем"). "Дніпро" оштрафували на 1000 у.о.

Ще суворіше покарали "Металіст" (матч з "Шахтарем") за незабезпечення громадського порядку на стадіоні та за порушення постанови Бюро від 05. 12. 2006 року щодо заборони використання клубами будь-яких піротехнічних засобів, харківський клуб покарано на 3000 у.о.

За неетичну, некоректну поведінку старшого тренера запорізького "Металурга" Ігора Яворського під час матчу 17-го туру "Динамо" - "Металург" (Запоріжжя) Бюро ПФЛ постановило заборонити Яворському контактувати з командою до та під час матчу, перебувати в технічному майданчику та тунелі до 03. 04. 2007 року. Крім того, запорізький клуб оштрафовано на 500 у. о.

Зараз ви читаєте новину «ПФЛ покарала "Металіст" на три тисячі умовних одиниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути