четвер, 20 грудня 2007 11:09

Звинуваченого в згвалтуванні гравця "МЮ" Еванса відпустили під заставу

Увечері 19 грудня захисник англійського "Манчестер Юнайтед"и збірної Північної Ірландії Джонні Еванс, 19 років, заарештований за підозрою в згвалтуванні, був відпущений під заставу. Футболіст був затриманий 18 грудня, наступного дня після того, як 26-річна жінка заявила, що вона була згвалтована на вечірці гравців "МЮ".

Еванс був допитаний і випущений на свободу до 23 лютого. Сума застави, а також дата розгляду справи не називається. Біля будинку гравця в Манчестері чергують поліцейські. У клубі відмовляються давати коментарі з приводу даного інциденту.

Різдвяна вечірка за участю гравців "Манчестер Юнайтед" проходила в готелі "Great John Street Hotel" в ніч з 17 на 18 грудня. Рано вранці у вівторок, в 4 годині 15 хвилин за місцевим часом, в готель прибули поліцейські.

26-річна жінка, яка затверджує, що її згвалтували, була доставлена в лікарню, але через деякий час її відпустили додому. Представник готелю повідомила, що адміністрація готелю всіляко сприяє поліції в розгляді інциденту, повідомляє "Лента.ru".
Зараз ви читаєте новину «Звинуваченого в згвалтуванні гравця "МЮ" Еванса відпустили під заставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути