Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2007 09:20

Колишнього футболіста київського "Динамо" звинуватили в згвалтуванні

У Владивостоку був затриманий футболіст нальчикського "Спартака" Олександр Амісулашвілі за підозрою в згвалтуванні, інформує www.championat.ru.

Від громадянки Алеси С. 4 листопада в 9 годин 10 хвилин у Фрунзенське відділення міліції Владивостока поступила заява про згвалтування.  Після чого був затриманий дехто Амісулашвілі, 25 років, прописаний в Нальчику.

Захисник збірної Грузії Олександр Амісулашвілі, який свого часу виступав за тбіліське і київське "Динамо", дніпропетровське "Дніпро" і ярославський "Шинник", з 2007 року виступає за нальчинській "Спартак". У матчі проти "Луч-Енергії", що завершився перемогою господарів з рахунком 2:1, він провів на полі всі 90 хвилин.

Потерпіла розповіла, що все відбулося в 8 годин ранку, коли вона зібралася їхати додому на таксі. Амісулашвілі наздогнав її, затягнув за кут і став насилувати. Охоронець розташованого неподалеку магазина побачив це і викликав міліцію. Прибулий наряд затримав грузинського легіонера "Спартака".

Команда з Нальчика відлетіла з Владивостока без нього. Пізніше, після дачі свідчень, Амісулашвілі був відпущений на свободу.
Зараз ви читаєте новину «Колишнього футболіста київського "Динамо" звинуватили в згвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути