понеділок, 04 червня 2007 15:05

Майка Тайсона звинуватили в черговому згвалтуванні

Колишня дружина Майка Тайсона актриса Робін Гивенс опублікувала книгу мемуарів, в якій звинувачує екс-чемпіона світу в суперважкій вазі в черговому згвалтуванні.

Гивенс в основному відома не своєю кінокар"єрою, а тим, що була дружиною Тайсона з 1988 по 1989 роки. Вони розлучилися після того, як Робін звинуватила чоловіка в подружній зраді. Після розлучення Робін отримала новий поштовх своєї кінокар"єри і стала активно зніматися, але фільми з її участю не були особливо популярні.

За її словами, інцидент мав місце в 1988 році під час вояжу до Росії. Тайсон в сильному підпитті нібито згвалтував її в номері в готелі, а потім намагався звести рахунки з власним життям. Гивенс згадує, що Тайсон спочатку погромив номер, а потім вискочив на балкон і трохи не випав з 18-го поверху, перевалившись через поручні і повиснувши на одній руці.

Нагадаємо, що Майк Тайсон в зеніті своєї кар"єри відбув трирічний тюремний термін за згвалтування "Міс чорна Америка" Дезрі Вашингтон в 1992 році, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Майка Тайсона звинуватили в черговому згвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути