неділя, 05 березня 2017 02:11

Новачок "Динамо" розповів про свій дебют та поведінку Реброва після матчу

Захисник збірної Угорщини Тамаш Кадар розповів про свій дебют у складі київського "Динамо". Футболіст зіграв проти донецького "Олімпіка" у матчі 20-го туру. Кияни перемогли з рахунком 1:0 завдяки голу Артема Бєседіна на 92-й хвилині матчу.

Автор: fcdynamo.kiev.ua
  Тамаш Кадар зіграв проти “Олімпіка” на позиції лівого захисника
Тамаш Кадар зіграв проти “Олімпіка” на позиції лівого захисника

"Я чекав на цей момент. Минулого тижня я провів матч на лаві запасних. Було дуже важко бачити, як хлопці грають, а я нічим не можу їм допомогти. Але я важко працював весь тиждень, щоб отримати свій шанс. Я щасливий, що зміг дебютувати. Почуваюся дуже добре. Правда, мені ще потрібно багато вивчити і зрозуміти. Особливо це стосується тактики. У моїх попередніх клубах ми грали по-іншому.

Також я щасливий, що вдалося дебютувати з перемоги. Ми важко працювали, щоб здобути ці три очки. В наших головах була лише одна думка — ми маємо забити. Коли після першого тайму ми зайшли у роздягальню, то ніхто не виглядав сумним. Всі були готові продовжити матч і вирвати перемогу.

Сьогодні ми забили тільки раз, але цей м´яч став дуже важливим для нас. Він приніс нам три очки. Завжди важко грати проти команди, яка грає на контратаках і захищається кількістю 9-10 футболістів. Нам потрібно бути зосередженими на полі. Ми справді важко працювали, щоб організувати цей гол. Ця перемога - це заслуга всієї команди.

Я почуваюся дуже добре в Україні. Це новий виклик для мене після двох років виступів у Польщі. Трохи важко адаптуватися, адже не так багато гравців "Динамо" говорять англійською мовою. А російська та українська мови зовсім не легкі (сміється). Але я вчитимуся, адже для мене дуже важливо спілкуватися з людьми.

Я насолоджуюся своїм перебуванням в Києві. Але футбол для мене на першому місці. Коли я освоюся у команді, то матиму можливість краще вивчити місто і знайти нових друзів. Ще раз відзначу, що я щасливий бути тут. Я хочу приносити користь команді і вигравати трофеї з "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" підписало новачка

"Олімпійський" - дуже красивий стадіон. Сьогодні я вперше його побачив. Я вже два тижні у Києві, але спеціально чекав на домашній матч. Дуже вдячний тренерському штабу за те, що довірили мені місце у стартовому складі і я зміг зіграти з перших хвилин.

Звичайно, було б краще, якби на "Олімпійському" було більше вболівальників. Але я розумію, що зараз нелегкий період. Нам просто потрібно показувати хороший футбол. Сподіваюсь, у майбутньому на наші матчі приходитиме більше фанатів. Буде дуже приємно грати, коли на такому чудовому стадіоні збереться аншлаг.

Сергій Ребров не належить до того типу тренерів, які люблять багато говорити після матчів. Попереду у нас дуже багато днів. Можливо, ми обговоримо матч вже завтра" - сказав Кадар.

Угорський захисник прийшов у "Динамо" з польського "Леха". Футболіст підписав з киянами контракт на 4 роки.

Зараз ви читаєте новину «Новачок "Динамо" розповів про свій дебют та поведінку Реброва після матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути