субота, 04 березня 2017 19:12

"Динамо" ледь перемогло "Олімпік"

"Динамо" ледь перемогло "Олімпік"
Гол Бесєдіна приніс "Динамо" перемогу над "Олімпіком". Фото: readfootball.com

"Динамо" в першому весняному домашньому матчі приймало донецький "Олімпік". Зустріч в рамках 20-го туру УПЛ завершилася мінімальною перемогою киян, 1:0

Перший тайм пройшов майже без моментів. У складі господарів дебютував Тамаш Кадар. Саме він на пару з голкіпером Рудьком ледь не привезли гол у свої ворота на 4-й хвилині. Але голкіпер зумів майже в останній момент зупинити м'яч біля лінії воріт після недбалого пасу назад від Кадара. До речі, Євгена Хачеріді знову не було в заявці на матч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Навіть Блохін собі не міг такого дозволити" - легенда "Динамо" розкритикував Хачеріді

Основні події розгорнулися в другому таймі. Спочатку Гармаш з Ярмоленком спробували спорудити щось на двох на 53-й хвилині, але захисники ліквідували загрозу. А ще за дві хвилини помилився на виході Махарадзе, але Бесєдін з 3-х метрів не зміг проштовхнути м'яч у сітку. На 78-й хвилині лічених сантиметрів не вистачило Морозюку, щоб забити зі штрафного, а на 86-й м'яч злетів з ноги Гонсалеса, який пробивав з району 11-метрової.

Все йшло до сенсаційних цифр на табло, але на 90-й хвилині Бесєдін вирвав для "Динамо" перемогу, замкнувши головою подачу Гонсалеса з кутового. Цілих чотири хвилини додав арбітр до основного часу, але рахунок так і не змінився.

"Динамо" набирає 43 очки і як мінімум на добу скорочує відставання від лідируючого "Шахтаря" до 10 пунктів. "Гірники" зіграють свій матч 5 березня на виїзді проти "Волині".

Динамо - Олімпік 1:0

Гол: Бесєдін, 90+2

Динамо: Рудько - Бурда (Морозюк, 73), Віда, Пантич, Кадар - Шепелев - Ярмоленко, Гармаш (Яремчук, 81), Буяльський (Сидорчук, 69), Гонсалес - Бесєдін

Олімпік: Махарадзе - Парцванія, Гришко, Іллой-Аджеті, Немчанінов - Богданов (Брікнер, 87), Цимбалюк - Шестаков, Гошкодеря (Поступаленко, 64), Моха - Матяж (Федорів, 77)

Попередження: Гармаш, Ярмоленко - Цимбалюк, Іллой-Аджеті

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" ледь перемогло "Олімпік"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути