вівторок, 22 січня 2019 17:12

Новачок "Динамо" розповів, чи вірить у себе

Новачок "Динамо" розповів, чи вірить у себе
Соль прокоментував трансфер у "Динамо". Фото: Укрiнформ

Іспанський легіонер "Динамо" Фран Соль прокоментував свій трансфер у київський клуб.

"Були і інші зацікавлені в мені клуби, але їх пропозиції не переконали мене. Після зустрічі з президентом, спортивним директором і тренером "Динамо", я остаточно відклав убік інші варіанти, за якими я повинен був поїхати до Китаю або Мексики. Я вважаю за краще залишатися в Європі і хочу тут досягти успіху.

Гра в Іспанії - це те, що врешті-решт мені доведеться відпустити. Я знаю, що до мене там немає інтересу, з якоїсь причини я їм не подобаюся. Але я вірю в себе, я забив близько 50 голів за два роки в такий середній команді, як "Віллем II". Якщо інші не вірять, тоді їм буде гірше. Тепер, коли "Динамо" дало мені можливість продемонструвати свої якості в Європі, я не збираюся витрачати це даремно.

Ми поговорили з Олександром Хацкевичем, він сказав, що очікує від мене голів. Він також хоче, щоб я працював в захисті і надавав хороший тиск, брав участь в комбінаційної грі команди і допомагав в її захисників діях. Місяць підготовки мені знадобиться, тому що мені потрібно ближче пізнати своїх товаришів по команді, подивитися, як кожен з них грає, як вони грають в м'яч...

Я вже грав у "Реалі"

Цілі клубу збігаються з моїми: завжди прагнути до максимального результату. Мені дали зрозуміти, що вони претендують на всі титули. Вони хочуть виграти чемпіонат, Кубок і пройти якомога далі в Лізі Європи. Це цілі, які я розділяю.

Я вже грав в "Реалі", в "Вільярреалі", в "Ов'єдо", в "Луго", в Голландії ... Настає час, коли ти шукаєш спокою для своєї дружини і дітей. Зараз я перебуваю в "Динамо", але якщо з'явиться відмінна команда, то подивимося. Я дуже радий можливості, яку надали мені, і я сподіваюся забити багато голів протягом мого п'ятирічного контракту.

"Віллем II" старався з усіх сил, щоб не дати мені піти. Вони сильно залежали від моїх голів. Це те, що я прекрасно розумію, але я повинен був бути егоїстичним, думати про себе і шукати поліпшення на футбольному рівні. Зрештою "Динамо" доклало додаткові зусилля, і завдяки цьому вони змогли досягти угоди", - сказав Соль у Instagram.

Сума трансферу Соля, за неофіційними даними, склала 3,5 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Новачок "Динамо" розповів, чи вірить у себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути