четвер, 12 листопада 2009 15:12

Німецького голкіпера поховають 15 листопада

Німецького голкіпера поховають 15 листопада

Воротар збірної Німеччини з футболу Роберт Енке, який 10 листопада покінчив життя самогубством, буде похований під Ганновером - в місті Нойштадт-ам-Рюбенберг.

Голкіпер, якому було 32 роки, виступав за клуб "Ганновер", а проживав у Нойштадт-ам-Рюбенберзі. Похорон відбудеться в неділю, 15 листопада, повідомляє Associated Press.

Як розповів прес-аташе "Ганновера" Андреас Кунт, вранці 15 листопада церемонія прощання з Енке відбудеться на стадіоні команди. Футбольний союз Німеччини (DFB) вже повідомив, що прощатися з голкіпером прийдуть усі гравці національної збірної.

10 листопада Енке кинувся під експрес, який прямував з Гамбурга в Бремен. Він вчинив самогубство недалеко від Нойштадт-ам-Рюбенберга. Пізніше поліцейські знайшли передсмертну записку Енке, який в останні кілька років лікувався від депресії.

У записці голкіпер вибачився перед сім"єю і лікарями за те, що обдурив їх, зробивши вигляд, що йому стало краще. Енке побоювався, що йому не дадуть виховувати прийомну дочку, усиновлену цього року. Рідна дочка Енке померла в 2006 році у віці двох років через хворобу серця.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Німецького голкіпера поховають 15 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути