середа, 11 листопада 2009 14:02

Знайдено передсмертну записку німецького воротаря

Знайдено передсмертну записку німецького воротаря

Воротар збірної Німеччини з футболу Роберт Енке, який ввечері 10 листопада покінчив життя самогубством, залишив передсмертну записку, передає Associated Press.

Німецька поліція не повідомила ні про зміст записки, ні про те, де вона була знайдена. У той же час слідчі вважають, що записка підтверджує, що Енке наклав на себе руки.

У вівторок близько 18:00 за середньоєвропейським часом 32-річний Енке кинувся під поїзд, який прямував з Гамбурга в Бремен. Самогубство сталося недалеко від Ганновера. Неподалік від залізничної колії було виявлено автомобіль воротаря, який виступав за клуб "Ганновер".

Про причини самогубства Енке нічого невідомо. Як відзначає Associated Press, в 2006 році у футболіста померла дочка, якій було два роки. У травні 2009 року родина Енке вдочерила дівчинку.

11 листопада сотні вболівальників "Ганновера" прийшли до стадіону команди, щоб залишити квіти і запалити свічки в пам"ять про Енке. Ввечері 10 листопада в пам"ять про воротаря пройшла хвилина мовчання перед матчем Кубка Іспанії "Барселона" - "Ліонеса". Енке виступав за "Барселону" в 2002-2003 році.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Знайдено передсмертну записку німецького воротаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути