середа, 11 листопада 2009 15:57

Німецька збірна відмінила тренування через смерть голкіпера

Німецька збірна відмінила тренування через смерть голкіпера

Збірна Німеччини з футболу скасувала тренування через смерть воротаря Роберта Енке. Про це повідомляє німецьке агентство DPA.

Під питанням також виявилося проведення товариського матчу зі збірною Чилі, який має відбутися 14 листопада в Кельні. За словами представника Німецького футбольного союзу, рішення з приводу гри з Чилі буде прийнято пізніше.

За словами менеджера збірної Німеччини Олівера Бірхоффа, смерть Енке шокувала тренерський штаб національної команди. Бірхофф разом із головним тренером збірної Йоахімом Левом повідомили гравцям про смерть Енке ввечері 10 листопада.

Енке кинувся під поїзд на залізничному переїзді в місті Нойштадт-ам-Рюбенберге поблизу Ганновера. На думку поліції, 32-річний голкіпер вчинив самогубство.

У даний час збірна Німеччини готується в Бонні до двох товариських матчів - з Чилі та з командою Кот-д"Івуару. Зустріч з африканською збірною відбудеться 18 листопада в Гельзенкірхені.

Енке не був викликаний до збірної на ці матчі, тому що він тільки нещодавно відновився після бактеріальної інфекції. Однак Лев говорив, що Енке повернеться в національну команду в 2010 році й буде основним воротарем збірної на чемпіонаті світу в ПАР.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Німецька збірна відмінила тренування через смерть голкіпера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути