Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2009 08:11

Голкіпер німецької збірної наклав на себе руки

Голкіпер німецької збірної наклав на себе руки

Основний воротар клубу "Ганновер-96" і збірної Німеччини з футболу Роберт Енке помер у віці 32 років, повідомляє Deutsche Presse-Agentur з посиланням на заяву президента клубу "Ганновер-96" Мартіна Кінда (Martin Kind).

Енке загинув в результаті інциденту на залізничному переїзді в місті Нойштадт-ам-Рюбенберге поблизу Ганновера. "Він кинувся під потяг і помер від травм. Це безперечно був суїцид", - заявила в бесіді з агентством представниця поліції. Про причини вчинку спортсмена не повідомляється.

Близько місяця тому повідомлялося, що Енке було госпіталізовано з якоюсь "загадковою" хворобою до інституту, який спеціалізується на тропічних хворобах; пізніше з"ясувалося, що у спортсмена знайшли якусь кишкову інфекцію. Через хворобу воротар пропустив чотири гри збірної Німеччини, проте 8 листопада вийшов на поле у складі "Ганновера-96" у матчі чемпіонату країни проти "Гамбурга".

Роберт Енке почав спортивну кар"єру в клубі "Карл Цейсс Йена" в 1995 році. Пізніше він грав у Португалії, де виступав за "Бенфіку", а потім і в Англії, в "Барселоні". З 2004 року Енке грав за "Ганновер-96". Основним воротарем збірної Німеччини Енке став після того, як Йенс Леманн завершив кар"єру; голкіпер провів за збірну вісім матчів.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер німецької збірної наклав на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути