пʼятниця, 04 січня 2008 10:44

Німецькі біатлоністки виграли естафету. Українки фінішували шостими

У німецькому Обергофі триває черговий етап Кубка світу з біатлону. Вчора жінки змагалися у естафеті.

Господарка турніру Сімон Денкінгер, яка виступала за Німеччину на першому етапі, не впоралася з хвилюванням і після другої стрільби змушена була долати два кола штрафу, відкинувши свою команду на дев"яте місце. Проте Андреа Хенкель, Катрін Хітцер та Каті Вільгельм все ж змогли привести Німеччину до перемоги.

Другими фінішували француженки (Дельфін Перетто, Сільві Бекар, Полін Макабі та Сандрін Байї). "Бронзу" виграли росіянки (Світлана Слєпцова, Оксана Неупокоєва, Тетяна Моісєєва та Наталія Гусєва).

Українки відстрілялися чисто, використавши на чотирьох шість додаткових патронів. Проте за швидкістю були шостими. Такими ж вони стали і у підсумку, хоча після другого етапу і йшли на третьому місці. За Україну виступали Валентина Семеренко, Віта Семеренко, Оксана Яковлева та Оксана Хвостенко.

Сьогодні о 18.15 за київським часом розпочнеться чоловіча естафета. Наша команда стартуватиме під сьомим номером. Першим на дистанцію вийде Олексій Айдаров. За ним побіжать Сергій Седнєв, Андрій Дериземля та В"ячеслав Деркач. Загалом на гонку заявлено 21 команду.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Німецькі біатлоністки виграли естафету. Українки фінішували шостими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути