Ексклюзиви
понеділок, 27 квітня 2009 08:57

НХЛ. "Вашингтон" і "Кароліна" зрівняли рахунки в серії 1/8 Кубка Стенлі

НХЛ. "Вашингтон" і "Кароліна" зрівняли рахунки в серії 1/8 Кубка Стенлі

Команда НХЛ "Вашингтон Кепіталс", за яку виступає росіянин Олександр Овечкін, зрівняла рахунок в серії 1/8 фіналу Кубка Стенлі з "Нью-Йорк Рейнджерс". "Вашингтон" отримав перемогу в шостому матчі, що відбувся в ніч з 26 на 27 квітня в Нью-Йорку, а рахунок в серії став нічийним - 3:3.

Шоста гра завершилася з рахунком 5:3 на користь "Кепіталс". У цьому матчі Овечкін закинув п"яту шайбу своєї команди. Його одноклубник Віктор Козлов забив переможний (четвертий) гол, а Олександр Сьомін і Сергій Федоров записали на свій рахунок по результативній передачі.

Найкращим гравцем зустрічі визнанили захисника "Вашингтона" Тома Поті, який набрав чотири очки (гол і три передачі). Російський воротар "Кепіталс" Семен Варламов відбив 29 з 32 кидків суперника. Відзначимо, що після двох періодів "Кепіталс" вів з рахунком 5:1, а третю шайбу гравець "Рейнджерс" Марк Стаал закинув за шість секунд до фінальної сирени.

Вирішальний (сьомий) матч серії відбудеться 28 квітня у Вашингтоні. У разі перемоги "Кепіталс" російські легіонери цієї команди не допоможуть збірній Росії на чемпіонаті світу в Швейцарії.

В іншому матчі 1/8 фіналу Кубка Стенлі, що відбувся в ніч на 27 квітня, "Кароліна" перемогла "Нью-Джерсі" з рахунком 4:0. Рахунок в серії став 3:3. Нагадаємо, що в 1/4 фіналу поки вийшли чотири команди - "Бостон", "Піттсбург", "Детройт" і "Ванкувер".

26 квітня

"Нью-Йорк Рейнджерз" - "Вашингтон" - 3:5 (рахунок серії - 3:3)

"Кароліна" - "Нью-Джерсі" - 4:0 (3:3)

За матеріалами lenta.ru, terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «НХЛ. "Вашингтон" і "Кароліна" зрівняли рахунки в серії 1/8 Кубка Стенлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути