пʼятниця, 09 січня 2009 16:54

Назвали приблизну дату бою Володимира Кличка з Хеєм

Американський промоутер колишнього абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі британця Девіда Хея Річард Шафер заявив, що переговори про проведення бою з чемпіоном світу IBF/IBO/WBO в суперважкій вазі Володимиром Кличко проходять в даний час в Європі, і сам українець присутній на них.

"Я тільки що говорив з Адамом Бутом (британський тренер і менеджер Хея). Факт в тому, що вже проводяться зустрічі між TeamKlitschko і HayemakerPromotions, на яких сторони намагаються довести до кінця переговори про проведення бою між Девідом Хейєм і Володимиром Кличко. Переговори все ще продовжуються в Європі. Очевидно, що Кличко знаходиться там, як і Адам", - цитує Річарда Шафера Boxingscene.com.

Шафер також повідомив, що поки немає певної дати, але, найімовірніше, що бій може пройти в квітні 2009 року в Англії. Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що Хей влітку проведе поєдинок проти Віталія Кличка на одному з футбольних стадіонів Лондона.

Вчора стало відомо про те, що свій наступний поєдинок Кличко-Старший проведе проти обов"язкового претендента на титул WBC кубинця Хуана Карлоса Гомеса.

Відомий коментатор боксу Ларрі Мерчант також заявив, що, швидше за все, перед поєдинком з Крісом Арреолою Володимир Кличко проведе бій з Девідом Хеєм.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Назвали приблизну дату бою Володимира Кличка з Хеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути