середа, 28 жовтня 2009 11:16

Наставникові "Реала" поставили ультиматум

Наставникові "Реала" поставили ультиматум

Головному тренерові мадридського "Реала" Мануелю Пеллегріні дали два матчі, щоб виправити ситуацію в якій опинилася команда, повідомляє інтернет-видання Goal.com. В останніх п"яти іграх "Реал" здобув лише одну перемогу, а у вівторок, 27 жовтня, поступився клубу третього дивізіону "Алькоркон" (0:4) в першому матчі 1/16 фіналу Кубка Іспанії.

За інформацією іспанських газет AS і Sport, якщо в іграх з "Хетафе" (31 жовтня) і "Міланом" (3 листопада) "Реал" зазнає хоч би одну поразку, Пеллегріні буде звільнений. У разі відставки чилійського фахівця тимчасово виконувати обов"язки головного тренера буде генеральний директор клубу аргентинець Хорхе Вальдано.

Невдала серія "Реала" почалася 4 жовтня, коли команда у виїзному матчі чемпіонату Іспанії програла "Севільї" (0:1). 17 жовтня "Реал" переміг "Вальядолід", проте 21 жовтня в грі Ліги чемпіонів зазнав домашньої поразки від "Мілана" (2:3), а 24 жовтня зіграв внічию з хіхонським "Спортінгом" (0:0) в чемпіонаті Іспанії.

Що стосується протистояння з "Алькоркон" - "Реал", то повторний матч 1/16 фіналу Кубка Іспанії між цими командами відбудеться 10 листопада в Мадриді.

55-річний Мануель Пеллегріні очолив "Реал" у липні 2009 року, змінивши на цій посаді Хуанде Рамоса. До цього чилієць протягом п"яти років очолював інший іспанський клуб "Вільярреал".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Наставникові "Реала" поставили ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути