вівторок, 02 червня 2009 13:01

"Реал" підписав нового тренера

"Реал" підписав нового тренера

Мадридський "Реал" підписав контракт з новим головним тренером команди Мануелем Пеллегріні. На який термін розрахована угода, не уточнюється. Про деталі контракту стане відомо пізніше за 2 червня, коли на стадіоні "Реала" "Сантьяго Бернабеу" відбудеться прес-конференція за участю президента клубу Флорентіно Переса.

55-річний Пеллегріні останні п"ять років працював з іспанським "Вільярреалом". Під керівництвом чилійського фахівця команда доходила до півфіналу Ліги чемпіонів, а в сезоні-2007/08 зайняла друге місце в чемпіонаті Іспанії.

На посту головного тренера "Реала" Пеллегріні змінив іспанця Хуанде Рамоса. Він працював з мадридським клубом з грудня 2008 року. В кінці минулого року Рамос змінив на посту наставника "Реала" німця Бернда Шустера.

Флорентіно Перес став президентом "Реала" в понеділок, 1 червня. Окрім Пеллегріні в клуб прийшли Зінедін Зідан (він буде одним з радників Переса) і Хорхе Вальдано, який став генеральним менеджером.

За матеріалами AFP, Лента

Зараз ви читаєте новину «"Реал" підписав нового тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути